Kad bi svi... za Novu Budućnost

Objava: 10.2016.Volonterski centar "Kad bi svi..." iz Samobora, organizirao je u Mjesecu hrvatske knjige humanitarnu akciju za kupnju prijeko potrebnog namještaja za samoborsku kuću udruge Nova Budućnost koja skrbi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji.

Akcija se održavala na Trgu kralja Tomislava u Samoboru svake subote i nedjelje, od 8. do 30. listopada 2016. Novac je prikupljan prodajom doniranih knjiga i dječjih igračaka, a svaki kupac dobio je simboličan dar u znak zahvalnosti za sudjelovanje ovoj humanitarnoj akciji - obilježivač stranica s logotipom akcije.

Uz pomoć građana prikupljeno je 5.500 kuna, a salon namještaja Harvey Norman također je pomogao popustom i besplatnom dostavom kupljene kutne garniture. Ostatak novca utrošen je za kupnju kućnih potrepština za sve 3 kuće “Nove Budućnosti” u Samoboru.

Ovim putem iz Volonterskog centra "Kad bi svi" od srca zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji te pomogli u ostvarenju jednog plemenitog cilja. Posebnu zahvalu upućujemo 3.b razredu Osnovne škole Bogumila Tonija i 2.a razredu Područne škole Rakitje te njihovim učiteljicama Mariji Mapilele i Lidiji Mutki na velikoj donaciji slikovnica i igračaka.

Galerija fotografija

Povratak na novosti