Ljubičasta biciklijada 2016.

Objava: 9.4.2016.9. travnja 2016. je bio predivan dan! Nakon tradicionalne zagrebačke Ljubičaste biciklijade za podršku osobama oboljelima od epilepsije koja se vozila točno u podne, održala se i prva samoborska Ljubičasta biciklijada u 16 sati.

Unatoč vremenskim (ne)prilikama došlo nas je podržati puno biciklista od kojih su neki samo zbog toga potegli čak i iz Zagreba! Iako je ruta bila kratka, užim centrom Samobora, u desetak minuta vožnje pokazali smo veliko srce podrške i razumijevanje za probleme sugrađana i svih ljudi koji boluju od epilepsije. Naši, uvijek dobro raspoloženi volonteri, dijelili su biciklistima i prolaznicima informativne letke, ljubičaste narukvice, bedževe i majice koje nam je ljubazno darovala Hrvatska udruga za epilepsiju.

Ovim putem želimo od srca zahvaliti svim prijateljima, sudionicima i donatorima, biciklističkom klubu Šišmiši, portalu Biciklijade, PP Samobor, slastičarnici Saramassi, tamburaškom orkestru Ferdo Livadić i Damiru Kelišu za razglas, Hostelu Samobor na posuđenim biciklima, Gradu Samoboru za štand na Trgu te medijskim pokroviteljima Radio Samoboru i Radiju Sveta Nedelja. Posebna zahvala prof.dr.sc. Ivanu Bielenu i dr. Ani Piršić iz Hrvatske udruge za epilepsiju koji su od prvog dana srčano podržavali našu inicijativu, a tog su dana vozili bicikle na obje biciklijade.

Galerija fotografija

Povratak na novosti