Ljubičasta biciklijada 2018

Objava: 25.3.2018.Ovogodišnja "Ljubičasta biciklijada 2018" održana je u nedjelju, 25. ožujka 2018.

Sjajnom zajedničkom akcijom Osnovne škole Milana Langa iz Bregane i Volonterskog centra "Kad bi svi.." obilježili smo međunarodni dan podrške oboljelima od epilepsije "Purple day".

Velik broj biciklista dao je podršku ovom projektu vozeći se od Samobora do Bregane, a odijevanjem ljubičaste majice svi zajedno pružili su znak potpore oboljelima od epilepsije.

Na školskom igralištu u Bregani je sve okupljene dočekala hrana i piće, a druženje se nastavilo uz popularni samoborski band Tricikl.

Kako bismo u ljubičastom tonu dočekali sam Ljubičasti dan pobrinula se tvrtka Gospodari Svjetla svojom instalacijom ljubičastog osvjetljenja pročelja zgrade POU Samobor u noći s 25. na 26. ožujka.

Naš Samobor se tako pridružio mnogim gradovima u svijetu koji ovom prigodom oboje neku gradsku zgradu u ljubičasto svjetlo kako bi podržali poruku Ljubičastog dana.

Hvala Gospodari Svjetla, Pučko otvoreno učilište Samobor i gradu Samoboru na podršci našoj misiji! Hvala sponzorima Klamerica dizajn d.o.o. i Poliklinici Neurosan na donaciji lijepih majica za bicikliste.

Željeli smo napisati dobar osvrt na biciklijadu, ali ove lijepe riječi koje nam je uputio gospodin Nenad Jurković, sudionik biciklijade, govore sve što naša srca osjećaju.

"Hvala svima!!! Odličan povod za bicikliranje, lijepa ruta prilagođena svim uzrastima i razinama tjelesne pripremljenosti, lijepe majice, odlična okrepa na cilju u Bregani, kvalitetan bend otporan na hladnoću... Ukratko - odlična biciklijada, sve pohvale organizatorima! Potepuhi svakako dolaze i iduće godine!"

Galerija fotografija

Povratak na novosti