Kaufland donirao 5000 kuna Volonterskom centru "Kad bi svi..."

Objava: 22.1.2019.Od 6. do 24. prosinca prošle godine trajao je božićni projekt trgovačkog lanca Kaufland nazvan "Djela, ne riječi, zajednicu usreći!", tijekom kojeg su kupci u 39 poslovnica Kauflanda diljem Hrvatske mogli glasati za neku od lokalnih udruga kojima je tvrtka po završetku projekta donirala 5.000 kuna.

Samoborci su svoj glas dali našem Volonterskom centru "Kad bi svi...", udruzi koja od 2013. godine sustavno organizira različite akcije i projekte humanitarnog i edukativnog karaktera korisne za širu zajednicu, pogotovo za mlade, a najviše se ponosimo svojim volonterima i širenjem mreže volonterstva.

Tim povodom je u utorak, 22. siječnja 2019., u Centar za mlade Bunker došla zamjenica voditelja samoborske poslovnice Kauflanda Sanja Prica kako bi predsjednici udruge Vesni Jelinčić čestitala i uručila simboličan ček donacije u vrijednosti 5.000 kuna.
Vesna je svesrdno zahvalila na ovom vrijednom poklonu koji nas je ugodno iznenadio, jer, kako je naglasila, potvrda je to i prepoznavanje truda i rada udruge "Kad bi svi..." u lokalnoj zajednici. K tome, svaka donacija je itekako dobrodošla pri realizaciji programa udruge, od kojih su neki na čekanju upravo radi nedostatka sredstava, a kako još nemamo ni svoj prostor, veliki simbolični ček morat će negdje pričekati dok ne dobijemo i svoj zid.

Članovi udruge presretni su što je udruga, nakon puno truda i rada na humanitarnom planu, doživjela nešto lijepo i od drugih. Volonterski centar u 5 godina postojanja puno radi na promicanju volontiranja u društvu. -Trudimo se sve učiniti besplatnim, volonterskim, ali je dio troškova neizbježan - rekla je Vesna Jelinčić i naglasila da će im ova donacija pripomoći u pokretanju projekta koji je u nastajanju, a trebao bi zaživjeti oko manifestacije "Hrvatska volontira".

Povratak na novosti