Predavanje Brune Šimleše

Objava: 14.9.2017.14. rujna 2017. u samoborskom Bunkeru održana je druga radionica iz ciklusa "Hrabro kroz život" - projekta psihosocijalne podrške za mlade u organizaciji Volonterskog centra "Kad bi svi...".

Svima je dobro poznat onaj osjećaj treme i nelagode prilikom usmenih odgovaranja, prezentacija i sličnih situacija u školi, na faksu i u ostatku naših života...

Upravo zato je Volonterski centar "Kad bi svi.." u suradnji s Centrom za mlade u Samoboru organizirao ovu radionicu koju je vodio pisac i sociolog Bruno Šimleša, autor knjiga iz popularne psihologije i duhovnosti koji je dosad objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima!

Imali smo izuzetnu priliku čuti predavanje „Jačanje samopouzdanja“ od majstora-predavača, čovjeka s puno životne mudrosti, dobronamjernosti i ljubavi koji je s nama podijelio svoja iskustva s javnih nastupa koji su njegova svakodnevnica već nekih petnaestak godina. U vedroj atmosferi koja je vladala u dvorani Info-centra, Bruno Šimleša govorio nam je o svojim počecima, o uspjesima, ali i ponekim greškama te kako iz svega izvući ono najbolje što možemo kako bi sa svakim novim predavanjem pružili publici svoj maksimum. Slikovito je objasnio i kako učiti iz pogrešaka, ovisno o tome koji smo tip osobe...

Tjedan dana prije, Gradska knjižnica Samobor također je ugostila Šimlešu na predstavljanju nove knjige „Bez rukavica“ tj. dopunjenog izdanja njegove knjige „U rukavicama mi je ionako prevruće“, a u kojoj otvoreno progovara o ljubavi, životu, Bogu i duhovnosti.

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Udruga Sve za nju 2016. godine dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata sedmogodišnje djevojčice.

Galerija fotografija

Povratak na novosti