Održana radionica Leona Lučeva za mlade u Bunkeru

Objava: 1.4.2019.Volonterski centar "Kad bi svi..." i samoborski Bunker ugostili su 22, 23. i 24. ožujka 2019. poznatog hrvatskog glumca i scenskog pedagoga Leona Lučeva koji je za mlade polaznike održao trodnevnu radionicu artikulacije emocija.

Mladi Samoborci, većinom članovi amaterskog kazališta Pax, imali su po drugi put u dvije godine priliku družiti se s poznatim glumcem i scenskim pedagogom.

Leon Lučev već nekoliko godina vodi radionicu Artikulacija emocija. Cilj radionice je suočavanje s vlastitim emocijama te oslobađanje emocija i potencijala kroz različite vježbe. Radionica je namijenjena svima koji su suočeni s izlaganjem u javnosti i koji pri tom ponekad osjećaju nelagodu.

Autor za svoje radionice u mnogobrojnim intervjuima u medijima kaže:

- Najveća blagodat ove radionice spoznaja je da sve ono što se podiglo iz dubine smije biti, bez da to označimo kao dobro ili loše, kao i spremnost da sve to prihvatimo i da zagrlimo svoju ogoljenost. Svaka radionica je različita onoliko koliko je drugačija okupljena grupa, zato svaka pruža novo iskustvo, vodi nas na jedinstveno putovanje suočavanja s našom savršenošću koja je, zapravo, oduvijek tu u nama samima.

Hvala Leonu Lučevu na bezrezervnoj podršci nastojanjima udruge "Kad bi svi..." da mladim Samoborcima omogući sve što može kako bi razvijali svoju kreativnost, širili vidike i jačali osobne potencijale!

Radionica je, zahvaljujući potpori Zagrebačke županije, za sve mlade sudionike bila besplatna.

Povratak na novosti