Kad bi svi... za školu u prirodi

Kad bi svi... za školu u prirodi

svg divider

Uspješno završena još jedna humanitarna akcija Volonterskog centra "Kad bi svi..."

Volonterski Centar Kad bi svi... organizirao je tijekom listopada, već petu uzastopnu godinu, na Trgu kralja Tomislava humanitarni sajam knjiga.

Donirane knjige prodavali smo tijekom tri vikenda, a sav prihod od prodaje namijenjen je za sufinanciranje školskog izleta “Škola u prirodi” djece, štićenika iz Udruge Nova budućnost.

Prodajom doniranih knjiga prikupljeno je 8250 kuna što znači da je prodano ukupno 825 knjiga.

“Veliko hvala svima koji su donirali knjige, kao i svima koji su ih kupili i tako pomogli djeci iz Nove budućnosti. Hvala i svim volonterima koji su se uključili u ovu akciju, djelatnicama DM-a i RBA, Rotary clubu Samobor koji je omogućio da se po završetku cijelog događaja pospreme neprodane knjige koje se čuvaju za buduće akcije. Hvala i Radio Samoboru na kontinuiranom praćenju svih naših akcija u eteru i na internet portalima, a Gradu Samoboru na ustupanju štandova na nama najdražem “punktu” u gradu” – istaknula je za Radio Samobor po zavšetku akcije predsjednica udruge Vesna Jelinčić.

“Pomoć Volonterskog centra Kad bi svi… puno nam znači i ovo nije prvi projekt kojim volonteri pomažu Novoj budućnosti” za Radio Samobor je izjavila predsjednica Udruge Nova Budućnost, Marija Udiljak koja je također zahvalila svima koji su sudjelovali u ovoj akciji naglasivši kako djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi ima puno te im je svaka pomoć dobrodošla kako bi se zadovoljile njihove životne potrebe.

Donatori

svg divider